Annons

Annons

5 heta sextips du borde lära dig av en bad boy
Annons


Till att börja med – självklart handlar det här inte om att hänga runt den lokala motorcykelklubben eller att ragga utanför fängelset. Men du har säkert också märkt att det inte helt sällan tycks finnas ett samband mellan bad boys och bra sex? SOLO-läsarna delar med sig av sina bästa erfarenheter.

”I början blev jag generad, men efter ett tag började jag njuta av det”

Att älska din kropp
”Jag var nydumpad och festfixad upp till tänderna och ville ligga med någon, vem som helst. En lite äldre man flörtade upp mig, och även om han inte var min vanliga typ så tänkte jag att det kanske var en bra sak. Vi gick hem till honom, och han klädde av mig som om jag vore en present bara för honom. Han beundrade varenda liten del av mig, och frågade mig gång på gång ”Är du medveten om vilken underbar kropp du har?”. I början blev jag generad, men efter ett tag började jag njuta av det. Efter det har jag aldrig mer varit nervös över att vara naken med en ny man, min kropp är ju helt underbar!”
Emma, 26

Tips! 7 sexiga sätt att onanera med din partner

Att köra på dina villkor (enbart)
”Jag träffade en kille ett tag som var… ja, inte världens mest laglydige direkt. Men det gjorde att jag inte kände några skrupler alls över att kicka ut honom direkt efter sexet. Innan dess hade jag ingen aning om att jag var kapabel att göra något sådant.”
Carolina, 25

”Han tryckte upp min nakna kropp mot fönstret”

Att upptäcka din kinky sida
”Jag hade min bästa sexupplevelse någonsin med en äldre, gift man. Jag vågar inte ens säga hur mycket äldre än mig han var! Han var uppenbart gift, och gjorde ingen hemlighet av att försöka dölja det heller när han raggade upp mig. Han var tydlig med vad han ville och jag bestämde mig fort för att bara köra på. Han var i stan för jobb, klyschigt värre, och bodde på hotell. Eller det var vad han sa i alla fall, och jag brydde mig inte direkt om att ta reda på om det var sant eller inte. När vi kom upp på hans rum, efter att ha flörtat och sexpratat ganska ordentligt i en bar, slet han av mig mina kläder. Jag trodde han skulle putta ner mig på sängen, men istället gick han fram till rummets stora panoramafönster och drog bort gardinerna innan han tryckte upp min nakna kropp mot fönstret. Han tog mig bakifrån så hela staden hade kunnat se. Så intensivt! Jag var inte direkt en duvunge innan den händelsen, men efter det har det blivit mer fönstersex. Inget slår dock min första gång!”
Åsa, 29

Hur har andra sex? SOLO svarar på dina sexfrågor

Att berätta hur du vill ha det
”Jag dejtade en kille som var råsnuskig rakt igenom för några år sedan. Redan från första stund satte han tonen: I det första smset han skickade mig förklarade han vad han ville göra med mig – och i vilken ställning. Vi sexsmsade ett tag, och jag upptäckte att det var enklare att skriva vad jag ville göra än att säga det högt. När vi väl hade sex hade han bra koll på vad jag gillade, vilket gjorde sexet till något av det bästa jag upplevt. Vi fortsatte att sexsmsa (och de tråkiga föreläsningarna jag tvingades gå på har aldrig varit roligare än då). Tyvärr var han ett otroget svin så vår historia blev kort, men jag lärde mig i alla fall vikten av att kommunicera vad jag gillar för att få sexet jag vill ha. Och att kommunikation kan ske på flera sätt.”
Maria, 27

”Smek dig själv tills du kommer”, beordrade han mig

Att njuta på (och med) egen hand
”Han flörtade utmanande med mig hela kvällen, redan från andra sidan rummet. Han hade det där farliga leendet som jag alltid går igång på, och den här gången var inget undantag. Några timmar senare var vi hemma hos mig. Då åkte hans dominanta sida, som jag anat hela kvällen, fram. ”Klä av dig framför mig” sa han och jag, modig av drinkarna, gjorde honom till viljes med större inlevelse än vad jag riktigt orkar tänka på. När jag till slut stod där naken framför honom trodde jag att det skulle bli åka av, men det som hände härnäst var inget jag förväntat mig. ”Smek dig själv tills du kommer” beordrade han mig. Hans ”order” och intensiva blick gjorde mig märkligt upphetsad så jag förvånade mig själv genom att göra det han bad om. Han runkade samtidigt som han fortsatte att stirra sådär på mig, och det hela var märkligt men oerhört upphetsande. Jag har inte träffat honom fler gånger sedan dess, men jag hoppas verkligen att jag gör det någon gång i framtiden!”
Becka, 27

Lista: 7 spännande sexställningar du aldrig testat tidigare

Att inte döma någon efter utseende
”Det jag lärde mig av min bad boy är nog rätt annorlunda från övriga historier i den här artikeln misstänker jag. Han var verkligen en bad boy i ordets rätta bemärkelse, en rockstjärna med ett rykte. Jag träffade honom efter en konsert och trodde knappt det var sant när vi började prata. Han bjöd på drinkar och shots och jag kände att det här är min chans att testa groupielivet. Vi drog upp till hans hotell och började hångla på sängen. Jag trodde att sexet skulle bli vilt, men det var mer av två juck och en suck än något annat. Besvikelsen! Så min lärdom av det hela är att bad guys ibland bara är en jädra massa attityd och inte så mycket mer.”
Helena, 24

Läs fler sextips:
12 svar på vanliga frågor om sex och relationer
Fyra enkla knep som maxar din orgasm
Sex anledningar till att ha mer högljutt sex


Annons


AnnonsLaddar