Annons

Annons

7 nyttiga (och mumsiga!) alternativ till chips
Annons


zucchini chips parmesan lchfZucchinichips med parmesan. Skär tunna skivor zucchini och strö över parmesanost, salt och pepar. Låt stå i ugnen i 30 minuter eller till de blivit gyllenbruna och krispiga.
Bildkälla: nutritionistinthekitch.com

proscuitto chips ugn lchfProscuittochips. Busenkelt! Värm ugnen till 225 grader och bre ut prosciuttoskinka på ett bakplåtspapper. Ta ut efter cirka 10-15 minuter beroende på hur tjocka skivorna är. Yum!
Bildkälla: nomnompaleo.com

aubergine chips ugn lchfAuberginechips. Löjligt gott, löjligt enkelt! Skär tunna skivor av aubergine och lägg på ett bakplåtspapper. In i ugnen på låg värme i 30 minuter. Servera med pesto!
Bildkälla: whatsgabycooking.com

torkad persika chipsPersikosnacks. Torkad persika fungerar toppen som variation till chips, men går lika bra att blanda i grekisk yoghurt och äta till mellanmål.
Bildkälla: nouveauraw.com

torkad ananas chipsTorkade ananaschips. Torka ananas och servera med en smarrig guacamole. En spännande mix minst sagt!
Bildkälla: theprimaldesire.com

tomat chips ugnTomatchips. Det här är busenkelt om du har en torkugn att tillgå. Torka tomaterna och servera med en basilikadipp. Ett annat alternativ är att baka dem i ugnen till de blir krispiga.
Bildkälla: southernplate.com

morot chips kanel honung dippMorotschips. Morotschips med kanel och honungsdipp? Nej, du drömmer inte. Rosta morötter i ugn och blanda grekisk yoghurt med honung och lite sirap. Drömmigt!
Bildkälla: insockmonkeyslippers.com


Annons


AnnonsLaddar