Annons

Annons

Adam och Adam: Sexigast i Sverige
Annons


Av SOLOs 69 sexigaste män har Adam Pålsson och Adam Tensta knipit förstaplatsen. Här är deras öppna samtal om kärlek, sex appeal och frikort.

Adam och Adam, ni är hetast i Sverige! Hur känns det?
AT: Det är alltid kul att få ett kvitto på saker som att man är aktuell eller het. Det visar att man finns. Sen är man ju nöjd med placeringen på listan!

Känner ni er snygga?
AP: Jag önskar att jag kände mig mer attraktiv än vad jag gör. Jag kan känna mig attraktiv när jag utövar det jag tycker om och är bra på. Eller, inte attraktiv, men att jag är i mitt rätta element.
AT: Jag känner mig absolut attraktiv. Det är klart att det finns toppar och dalar, alla vet hur det känns att behöva gå ut med munsår. Två dagar efter att jag har klippt mig är jag däremot helt på topp. Då har håret växt ut lite grann och skägget är fixat.

Ni är båda småbarnspappor – finns det tid att bry sig om sitt utseende?
AP: Om man är lagd åt det hållet har man tid för sånt också. Det är inte som att jag struntar i att kolla mig i spegeln på två veckor bara för att jag har barn. Alltså, det finns många snygga morsor i lekparken, man vill inte se ut som skit inför dem. Sen vill man vara härlig för sin partner också.
AT: Man vill ju vara snygg och den bästa versionen av sig själv, för sig själv med. Sen finns det många som tyvärr känner att den bästa versionen av sig själv inte är tillräcklig. Ouppnåeliga ideal är ett stort problem.

Vad är ni mest nöjda med utseendemässigt?
AP: Mina händer. De ser ut som min pappas händer och jag gillar dem. Jag tänker att de är ådriga.
AT: Det finns mycket som jag är nöjd med. Jag har nog ett ovanligt utseende och det gillar jag.

Vad tycker ni är sexigt hos någon annan?
AT: Intelligens och humor. Och det som gör en mänsklig. Att vara dedikerad till någonting och att ha en vilja är bra. Bara sättet min tjej tänker och resonerar på är så intressant. Intellektuellt är vi jävligt kompatibla.
AP: Jag älskar när min tjej gör det hon älskar och är i ett flow. Då är hon som mest attraktiv och jag brukar tänka ”shit, det där är min tjej, det där är mamman till mitt barn”. Du är som mest attraktiv när du är dig själv och gör din grej.

Är det skönt att jakten som singel är över?
AT: Det finns en trygghet i tvåsamheten men det finns ju element man saknar från singeltiden. Jag gillar formatet att vara helt fri, trots att jag har varit i förhållanden ganska länge. Nu är jag däremot redo för den här nya tidsepoken av mitt liv.
AP: Jag saknar inte alls att ragga alltså.

Brukade ni få mycket ragg som singlar?
AT: Ja, jag har både raggat och blivit raggad på. Men det finns inget knep för att få ragg, har man kul så har man kul. Jag var ganska egoistisk som singel, träffade mycket folk samtidigt och sånt.
AP: Nej, det gick dåligt. Jag raggade mycket när jag var yngre och har varit olyckligt förälskad massa gånger, men tror heller inte att jag märkte om någon raggade.

Blir ni kära lätt?
AT: Jag har varit kär väldigt många gånger och har lätt för att springa iväg i tankarna.

Missa inte: 16 smarta anledningar att dejta en nörd

Hur träffade ni era tjejer?
AP: Vi träffades under en kortfilm där vi spelar ett par som blir gravida. Jag föll för henne för att hon är sjukt rolig, härlig, snygg och sexig.
AT: Hon intervjuade mig inför min förra platta och vi hängde i sträck efter det. Det var enkelt och okonstlat och kändes som att jag skulle dö om jag inte fick vara med henne. Vi var ihop i två månader innan hon blev gravid. Det är grymt.

Vilken egenskap är ni mest nöjda med hos er själva som partner?
AP: Jag tror att min tjej känner sig fri när hon är ihop med mig. Sen är jag ingen guilt tripper.
AT: Jag är bra på att kompromissa och är inte arg speciellt länge.

Vad gör ni när ni ska vara romantiska?
AT: Det är romantiskt att lägga hela sin själ i något, oavsett vad man gör. Jag lägger exempelvis 100 procent när jag lagar mat, även om jag inte gillar att laga mat så mycket. Eller städa sjukt noga.

Har ni frikort?
AT: Skådisen Rosario Dawson kommer jag alltid vara lite kär i, men hon är inget frikort. Vilket är ditt frikort?
Oj, jag vet inte. Mick Jagger kanske? Fast förr då.
AP: Jag tror inte att det hade varit så jävla kul alltså. Han hade nog bara krävt att du varit ett litet lallande fan som skulle suga av honom i turnébussen. Jag kan inte komma på någon, fast Jemima Kirke som spelar Jessa i ”Girls” är snygg. Uma Thurman blev jag också fruktansvärt kär i när jag såg henne i en romantisk komedi.
AT: Förr brukade jag alltid bli kär i den snygga tjejens kompis i alla filmer. Det är typ samma grej som att tycka att någon annan än Nick Carter i Backstreet boys var sötast. Jag har nog något emot att tänka som många andra.
AP: Du kanske gjorde en bedömning över hur stor chans det var att få den snyggaste? Chansen ökar ju dramatiskt om man väljer den andra.
AT: Man får inte vara dum!

Hur är det med självförtroendet?
AP: Jag har gott självförtroende men är extremt självkritisk. Men jag försöker inte att lägga vikt vid det. Det är å andra sidan inte så konstruktivt att gå runt och tycka att man är bäst heller.
AT: Det är helt oviktigt vem som är bäst, om det inte handlar om typ sport. Det finns ingen som är bättre på att vara Adam Tensta än jag.
AP: Precis. Alla har sina egna verktyg, sitt eget känsloliv och sina egna förutsättningar att ta hänsyn till.
AT: Jag brukar inte tänka ”hur pass lyckat blir det här” när jag ska prestera. Istället tänker jag att jag skriver ner min historia, och ingen kan skriva min historia bättre än jag kan. När jag berättar min historia vet jag att den delas av många, särskilt de som inte brukar känna igen sig. Jag gör det för att bidra till att fler ska få utrymme.

Har ni något sista tips när det gäller kärlek?
AP: Släpp alla förväntningar på hur en kärleksrelation ska vara och vad den ska innehålla. Det blir ännu bättre då. Våga vara fri i tanken, du och jag kanske funkar bättre på ett annat sätt än det vi har föreställt oss.

Läs även:
Dejtingtipsen du måste testa – som funkar på riktigt!
Vad betyder hans sega sms-svar? SOLO har svaret!
14 plågsamma stadier du går igenom varje gång du börjar dejta någon

Av: Filippa Rosenberg
Foto: Carl Klingspor


Annons


AnnonsLaddar