Annons

Annons

Modellen Hailey Baldwin: ”Det här äter jag på en dag”
Annons


Hailey Baldwin är it-tjej, modell och hänger i samma gäng som Kendall Jenner och Gigi Hadid. Här är hennes absolut bästa tips för en hälsosam livsstil.

Hon har varit ansiktet utåt för stora modekampanjer, synts på flera tidningsomslag, dejtat Justin Bieber och är i samma squad som bland annat Gigi Hadid och Kendall JennerHailey Baldwin är en av it-tjejerna att hålla reda på!

Missa inte: Åtta hemligheter som byggde Jennifer Lawrences drömkropp

I en intervju med Elle.com avslöjade Hailey hemligheten alla vill veta – vad som ligger bakom drömkroppen. Riktlinjerna var ganska basic, hon försöker hålla sig borta från socker och gluten men unnar sig självklart hamburgare och glass när suget slår till. Hon avslöjade faktiskt exakt vad hon äter en helt vanlig dag – kolla här nedanför!

Frukost
”En vanlig dag brukar det bli ägg eller havregrynsgröt, någon typ av nyttigt protein eller en smoothie.”

Lunch
”Då brukar det oftast bli sallad, fisk, grillade grönsaker eller kanske en smörgås. Jag äter egentligen inte så mycket gluten så jag försöker vara noga med det. Jag älskar en härlig Ceasarsallad med grönkål utan krutonger. Det är det enda jag lämnar bort!”

Middag
”Middag brukar oftast vara något liknande som lunch; någon typ av grönsak eller pasta – och då är den glutenfri. Kanske kyckling. Ibland äter jag efterrätt, jag gillar verkligen glassar från Magnum men vanligtvis undviker jag socker.”

Cheat day
”För mig är cheat day att äta det första jag är sugen på, det är min regel. Så om jag vaknar upp och vill ha pannkakor så äter jag det. Om jag vill ha en ostburgare till lunch eller middag så är det jag det. Om jag vill ha pommes frites, då äter jag pommes frites.”

Förutom den här ganska strikta dieten understryker Hailey Baldwin hur viktigt det är att dricka mycket vatten. I intervjun berättar Hailey att hon häller i sig flera flaskor om dagen. Men när hon är på semester så struntar hon faktiskt helt i vad hon stoppar i sig och unnar sig precis det hon vill!

Ännu mer läsning:
Därför dricker Kourtney Kardashian smör varje morgon
Video: Träna med Gigi Hadid (+ få hennes supertips för drömkroppen!)
Fem vanliga hälsomyter som äntligen är avslöjade

Foto: Instagram


Annons


AnnonsLaddar