Annons
Annons

Om SOLO

SOLOs mission är att stärka och peppa unga kvinnor i åldern 18-30 år. Det gör vi i print och digitalt med artiklar, guider och inspirerande reportage inom ämnen som relationer, mode, skönhet, hälsa, resor och mat. På vår sajt tidningensolo.se och i sociala medier når vi varje dag tiotusentals unga kvinnor. Här har vi också våra starka influencers som Hanna ”Hannalicious” Friberg och Emelie Ekman med 34Kvadrat som förlänger SOLOs varumärke i bloggform, på Instagram och på Snapchat.

SOLO ägs av FAB Media, Sveriges största mediehus för unga kvinnor. Vår mission är att inspirera och engagera unga kvinnor. Det gör vi med innehåll som berör, guidar, stärker och sprider glädje. Läs mer på FABMedia.se.

Annonswebb

Här hittar du vår annonswebb.

Följ oss i sociala medier!

Instagram: @tidningensolo
Facebook: Facebook.com/tidningensolo
Twitter: Twitter.com/solomag
Pinterest: Pinterest.com/tidningens

Tel. redaktion: 08-578 016 20
Tel. kundservice och prenumerationsärenden: 042- 444 30 06

Mejla kundservice och prenumerationsärenden: kundservice@aller.com

Besöks- och budadress

Tysta gatan 12
115 20 Stockholm

Redaktion

Redaktör
Emma Blomberg
Reporter
Nathalie Mark

 

SOLOs bloggare

Hannalicious
Hanna Friberg

Hannalicious, Hanna Friberg, är SOLOs största influencer. För sina 115 000 följare på Instagram och tusentals Twitter-följare och bloggbesökare om dagen berättar och inspirerar hon om livsstil, skönhet, hälsa, mat och mode.
Läs hennes blogg här!

34 kvadrat
Emelie Ekman

34 kvadrat, som skrivs av Emelie Ekman, är SOLOs inredningsprofil. På sin välbesökta blogg och på sin Instagram, där hon har 50 000 följare, är hon en riktig inredningsinspiratör. I SOLO har Emelie sin egen inredningssida där hon tipsar om det senaste från interiörvärlden.
Läs hennes blogg här!

Julia Knave

Julia Knave är 23 år och skriver krönikor i SOLO. Förutom att skriva om kärlek och feminism delar hon med sig av sin vardag i Singapore! På Instagram heter Julia @juliaknave där hon har över 2 000 följare. Läs hennes blogg här!

Annonsering

Är du intresserad av att annonsera i SOLO eller på tidningensolo.se? Här hittar du vår annonswebb. Du kan också kontakta vår Key Account Manager Anna Rosencrantzanna.rosencrantz@fab.se.

Info

På tidningensolo.se anger vi alltid bild- fakta- och videokälla. Om du ser att din video, bild eller text har publicerats och inte vill ska spridas ytterligare är det bara att kontakta oss, så korrigerar eller avpublicerar vi direkt.

Viktig information

SOLO gör aldrig undersökningar med läsare per telefon. Om du fått ett samtal från någon som säger sig vara från SOLO och som vill göra en undersökning om dina sexvanor, uppmanar vi dig att vända dig till polisen.


Annons

MEST LÄST


Laddar