Annons

Så äter Victoria’s Secret-modellerna
2013 Victoria's Secret Fashion Show - Part 2Adriana Lima: ”Jag går på en balanserad diet. Hemligheten är att inte äta för stora portioner.”

victoria's secret diet gå ned i viktCandice Swanepoel: ”Jag gillar en hälsosam frukost. Men jag äter även croissanter, pizza, pasta, ägg och biff. Jag älskar grönsaker och omeletter.”

victoria's secret diet gå ned i viktMiranda Kerr: ”Jag håller mig till en ekologisk diet och dricker mycket vatten. Jag har även tränat yoga länge.”

victoria's secret diet gå ned i viktDoutzen Kroes: ”Jag går på en egen diet där jag äter soppor, grillad fisk och rostade grönsaker. Jag tror din diet står för 70 % av hur du ser ut.”

victoria's secret diet gå ned i viktAlessandra Ambrosio: ”Jag äter ägg och bacon till frukost som min man gör åt mig. Till lunch äter jag sallad eller något icke-vegetariskt som oxfilé. Under dagen mumsar jag på nötter och till middag blir det ofta hummer eller japanskt. Gärna dessert också.”

victoria's secret diet gå ned i viktRosie Huntington-Whiteley: ”Jag är inte den som faller för trend-dieter, jag gillar att hålla saker och ting enkelt. Jag växte upp på en gård, så om jag vill detoxa eller gå ned några kilo eller bara äta renare, skär jag ned på kolhydrater och socker. Så det är mitt tips för att äta bra: inget extremt.”


Annons


AnnonsLaddar