Annons

Annons

Så hittar du rätt bikini för din kroppsform
Annons


Skippa bikiniångesten och hitta bikinin som får dig att känna dig maximalt bekväm och snygg. SOLO guidar dig rätt i bikinidjungeln!

Oavsett om du vill framhäva eller trolla bort det du har eller inte har – att hitta rätt bikini är lättare sagt än gjort. SOLO tipsar om vilka bikinis som framhäver just din kroppsform.

bikinikropp
Bikini från Gina tricot, 179 respektive 129 kr
Axelbandslös bikini från NLY Beach, 89 respektive 59 kr

Timglas
Vill du fuska fram en mer timglasformad figur där bröst och höfter hamnar i fokus? Mönster är trendigt just nu, och drar blickarna dit du vill, till skillnad från till exempel enfärgade, mörka kulörer som har en förminskande effekt. Välj gärna en överdel med push up-effekt om du vill ha extra fyllighet och en underdel med lite högre midja för att få höfterna att se större ut. Snyggt!

bikinikropp

Röd bikini från Femilet, 363 respektive 223 kr
Svart bikini från Gina tricot, 65 respektive 99 kr

Kurvor
Först och främst, om du har några – eller många – extra kilo, göm dem inte! Allt handlar om att framhäva dina former på ett smickrande och bekvämt sätt. Alla som har stora bröst vet att vissa överdelar passar bättre än andra. Det är viktigt med stöd, men det betyder inte att du är hänvisad till tråkiga alternativ. Vill du trolla fram en atletisk look? Satsa på kändisarnas favvo – en stadig halterneck! Du får en snygg klyfta och axlarna hamnar i fokus. Om du bara vill ha lyftet, minus illusionen av bredare axlar, så väljer du en vanlig bikinibehå med axelband och bygel för extra stöd.

bikinikropp2
Bikini med volanger från NLY Beach, reapris 127 kr
Knytbikini från NLY Beach, 278 kr

Rak och smal
En bikiniöverdel med lätt push up-effekt kan vara en bra idé om du vill att brösten ska se större ut. Ljusa nyanser har också en viss förstorande effekt, detsamma gäller mönster, medan mörka färger sägs ha en lätt slimmande effekt. En överdel med detaljer, som till exempel trendig volang, har också en förstorande effekt. En relativt låg bikinitrosa framhäver dina höfter på ett snyggt sätt. Satsa gärna på detaljer även här, eller varför inte en enkel knytvariant? Alltid rätt!

Av: Annika Norman
Foto: IBL

Läs även:
Oretuscherade modeller fick bikinimärkets försäljning att öka
Den kurviga trenden är här (äntligen!)
100 års skönhetsideal på mindre än 2 minuter


Annons


AnnonsLaddar