Annons

Annons

Så träffar du en partner (expertens tips!)
Annons


Vi har tillgång till ett större utbud än någonsin, men det gör det också svårare att hitta en partner. SOLOs dejtingexpert Linnea Molander ger sina bästa tips för hur du träffar någon.

Träffa din dejt snabbt
Oavsett hur mycket du swipar så måste du förr eller senare möta den här personen öga mot öga för att det ska bli någonting. Att träffa personer IRL är en förutsättning för att du ska kunna hitta någon. Appar är heller inte det enda sättet.

Häng i nya miljöer
Problemet är att vi idag inte träffar nya människor särskilt ofta. Vi hänger med samma kompisgäng och våra kollegor, så vi måste skaffa oss nya sammanhang om vi vill träffa nya människor. Gå med i en kör, börja på en lagsport eller gå en kurs!

Öva upp dina sociala skills
I Sverige har vi uppfostrats till att klara oss själva och vi är extremt individualistiska. Men eftersom standarden ligger där kan du öva dig i att bli någon som bryter mot normen. Börja med att lyfta blicken från mobilen, hälsa på människor och våga ge den där komplimangen – inte bara i raggningssammanhang. När dagen kommer då du vill vara social med någon extra intressant, kommer det att vara lättare eftersom du redan har övat upp dina sociala muskler!

Läs även:
4 dejtingtips som funkar (på riktigt!)
Det här är årets bästa dag för onlinedejting (är du redo?)
24 stadier du går igenom när du dejtar på Tinder

Foto: Tumblr


Annons


AnnonsLaddar