Annons

Annons

Facebook-funktionen du MÅSTE känna till om du blivit dumpad




Annons


Har du nyligen blivit dumpad eller har du en tuff relation bakom dig som du inte vill bli påmind om? Så här gör du för att aldrig mer se minnen från ditt ex på Facebook.

Vi älskar Facebook på så många sätt. Vi upptäcker roliga klipp, blir tipsade om intressanta artiklar, kan chatta i timtals med våra bästa vänner och håller kontakten med vår omgivning.

Läs mer: Så döljer du att du är online på Facebook Messenger

Dessutom blir vi sedan en tid tillbaka påminda av fina minnen tack vare Facebooks funktion ”Den här dagen”. Funktionen gör att vi kan se gamla bilder som är uppladdade samma dag fast för ett, två eller till exempel fyra år sedan. Ett kul verktyg när det kommer till gamla minnen med vännerna. Inte lika kul när det påminner oss om våra ex. Eller hur?

Läs även: Är det här Snapchats bästa uppdatering någonsin?

Ibland finns det helt enkelt minnen du helst vill glömma, åtminstone inte få en påminnelse om. Särskilt om du precis har gått igenom ett breakup eller har en jobbig relation bakom dig. Och det finns faktiskt ett sätt att säkra att de där minnena aldrig mer dyker upp i ditt flöde.

Så här gör du:

1. Öppna Facebook på en desktop.

2. Klicka på ”Den här dagen” i menyn till vänster på startsidan.

Facebook-den-har-dagen-1

3. Då kommer du till din minnessida. Klicka på inställningar längst upp till höger.

facebook-den-har-dagen-2

4. Där kan du sedan välja att ta bort vissa personer eller datum som du inte vill bli påmind om.

facebook-den-har-dagen-3

Följer du dessa steg säkrar du att det aldrig kommer upp minnen med valda personer eller datum. Och du slipper oroa dig för att bli påmind om något du helst vill glömma.

Läs mer:
Därför är det farligt att googla Zara Larsson och Amy Schumer
Iphones nya funktion du bör känna till om du tar många bilder
5 tecken på att din partner är för svartsjuk
Tinders nya sjuka uppdatering ska få dig att matcha mer

Bildkälla Mondadori, Facebook


Annons


Annons



Laddar