Annons

Annons

Vad betyder hans sega sms-svar? SOLO har svaret!
Annons


Du kollar mobilen för tusende gången men har fortfarande inte fått svar från din flirt. Sluta ha panik, här är förklaringarna – minut för minut.

Missa inte:
Så lyckas du med sommarflörten (och får den att hålla!)
Sexmester: Så maxar du sexet i sommar
Läsarnas hetaste sommarsex: ”Vi hade sex på nakenbadet”

#1: Du får ett svar efter tre minuter

Han kollar sin telefon ofta, antingen för att han är en mobilperson eller vill se om någon (läs: du) har hört av dig. Han gillar dig och vill höras mycket.

#

2: Du får ett svar efter en timme

Det här är fortfarande snabb respons. Han känner sig möjligtvis för på om han skriver direkt. Ett helt normalt beteende som förmodligen visar på att han känner sig trygg med att inte behöva svara direkt.


#3: Han skriver tillbaka ett dygn senare

Det är inte kört. Ibland är människor trötta, har mycket att göra och glömmer. Kanske inte varje gång, men det händer alla. Hade du svarat trots att du var upptagen? Då kanske det är dags att lära av din dejt och börja koncentrera dig på ditt eget liv.


#4: Han skriver tillbaka flera dagar senare

Eftersom varje människa använder sin telefon dagligen är det faktiskt ett varningstecken om han väljer att vänta med sitt svar i flera dagar. Förmodligen är han inte särskilt intresserad. Kom ihåg att du är värd att vara med någon som verkligen vill höras med dig.#5: Han skriver tillbaka en vecka senare
Om han inte skyller på någonting riktigt trovärdigt kan du placera honom i det oseriösa facket. Med allra största säkerhet är han ointresserad men kan tänka sig att typ ligga. Kan du tänka dig att ses ibland är han en ultimat kandidat. Om han ställer även upp när det är du som hör av dig.


#6: Du får vänta över en vecka på ett svar
Han vill kolla om han fortfarande kan få dig. Får det dig att känna dig ouppskattad finns det ingen anledning att ses. Om du däremot skulle vara sugen på att ha honom att ringa när du själv vill ligga – kör på!

Du kommer även gilla:
Kommer du för fort? Här är fyra tips för att hålla längre
14 plågsamma stadier du går igenom varje gång du börjar dejta någon
17 killar du garanterat träffat på Tinder

Av: Filippa Rosenberg
Foto: Thinkstock


Annons


AnnonsLaddar